Planet huse tager det næste skridt med automatisk fakturahåndtering

Med ca. 8.000-10.000 fakturaer årligt havde PLANET Huse brug for et automatisk faktureringssystem. Efter at have undersøgt markedet faldt valget på Palette programmet fra Document People. En klar fordel var nemlig, at det kan versioneres til tysk. PLANET Koncernen ejer flere selskaber i Tyskland, hvor der opføres turistiske ferieparker og hvor alt regnskab foregår på tysk.

”Vi er rigtig glade for systemet, det er en stor fordel for PLANET Koncernen, at alle medarbejdere har adgang til systemet og selv kan finde gamle fakturaer frem. Der er ikke længere papirfakturaer, der fylder på hylderne. Vi har 2 godkendere på alle fakturaer og kan nu følge eventuelle flaskehalse. I bogholderiet kan vi også i høj grad mærke, at der ikke længere er det samme slid på kroppen, som for meget tastearbejde kan medføre.”

– Fortæller regnskabschef Jette Andersen.

Hos PLANET Huse kører flere af de ansatte rundt i hele landet, men med Palette kan de let logge ind i systemet via deres mobil og godkende fakturaer.

Alle er på den måde mere selvhjulpne, og tastefejl er blevet minimeret, da samtlige tal aflæses maskinelt.

PLANET Huse er allerede nu klar til at tage det næste skridt med Palette – nemlig Palette Expence, som håndterer alle udlægsbilag. Når byggeledere og andet personale er på farten og har udlæg, så tager de blot et billede af bonen og sender den til Palette. Herved slipper bogholderiet for at taste krøllede og ulæselige boner ind. Det hele kører automatisk, hvilket vil lette arbejdsgangen endnu mere.

Kort om Planet Huse

PLANET Huse er Danmarks største og førende producent af fritidshuse. Virksomheden blev grundlagt i 1988 af de to brødre Sven Hollesen og Torben Basse. PLANET Huse tilbyder konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og en kort byggeproces. Hovedkontoret er i Ribe, hvor også det 9000 kvadratmeter store fabriksanlæg har til huse.

Læs mere om Planet huse her

Scroll to Top