Den smukke sydlige belligende slotskro har valgt at automatisere deres fakturahåndtering. Udover slotskroen driver de også kantinerne ved SKAT og de flere lokationer gør den almindelig fakturahåndtering besværlig og langsom. Ved at digitalisere den håndtering kan fakturaerne nemt sendes til de forskellige godkendere som hurtigt kan kontere og returnere dem elektronisk og dermed gøre hele processen væsentligt hurtigere og langt mere smidig.

Læs mere og digitalisering af fakturaer her

 

Kort om Schackenborg slotskro

Schackenborg Slotskro er i dag ejet af af en konstellation mellem H.K.H. Prins Joachim og den navnkundige skibsreder Hans Michael Jebsen. Kroen er beliggende på den smukke brostensbelagte slotsgade i Møgeltønder, hvor ænder vandrer om dagen og gamle lygter lyser om natten.

Det er den nærmeste nabo til Schackenborg Slot, hvor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim var bosiddende til 2014. Nu ejes slottet af “Schackenborg Fonden” – fonden, der er stiftet af H.K.H. prins Joachim, Bitten og Mads Clausens Fond, Ecco Holding og Ole Kirks Fond og som har prinsesse Marie og prins Joachim som protektorer

Kroens forpagter Henning Kohl Overgaard Lauritsen kom til stedet 2006.

Læs mere her