Da Scanico pga markant vækst, besluttede at investere i en løsning til elektronisk fakturahåndtering for at lette administrationen, spurgte de rundt i netværket, og fik anbefalet at kigge på Palette af en kollega fra en anden Nordjysk virksomhed, og som havde set Palette på et seminar seks måneder forinden.
Efter at have afsøgt markedet koncentreret i en periode, blev det besluttet at investere i Palette løsningen, pga de gode muligheder for at lave meget automation, og dermed spare maksimal mængde tid i administrationen.

Læs mere om elektronisk fakturahåndtering her

 

Kort om Scanico A/S

Scanico A/S er en af de førende leverandører af bla. spiral-systemer – frysere, kølere, steamers/pasteuriseringsudstyr. Scanico har leveret spiral systemer til fødevareindustrien i mere end 20 år. De prioritet forskning og udvikling højt med henblik på at finde de bedste løsninger til kundernes behov. De investerer både masse tid og kræfter i at udvikle produkter og systemer af høj kvalitet, som forbedrer og hjælper kunderne med deres nuværende produktionssystemer. Teknologien tilføjer værdi til produktionsanlæg i hele verden.

Scanico A/S beskæftiger ca. 50 kompetente medarbejdere og et stort antal af dem har en højere teknisk uddannelse og/eller mange års relevant brancheerfaring. Desuden har Scanico har et erfarent personale af ingeniører, der tager sig af installationer og service på verdensplan.

www.scanico.com