Da Primo Tours skulle investere i en løsning til automatisk fakturahåndtering, havde de flere udbydere i spil. Men udsigten til en løsning som kunne rumme ALLE deres økonomiske bilag (inkl. rejseafregning, og firmakreditkort), og til at de løbende ville kunne forbedre deres processer med yderligere automationsmoduler blev afgørende for valget af Palette.

Læs mere om rejseafregning her

 

Kort om Primo Tours

Primo Tours blev startet i slutningen af 2009 af Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen.  Sammenlagt har de to stiftere 38 års erfaring fra den danske rejsebranche: 

Primo Tours er den populære charterarrangør, som fokuserer på gode, velkendte charterrejser med direkte flyvninger, danske rejseledere og de velkendte populære rejsemål på programmet. Gæsten skal igen føle sig i centrum og med gennemtænkte ferieoplevelser parat. Tiden skal ikke bruges på praktiske overvejelser og dum ventetid. 

Med en lille organisation, Danmarks mest brugervenlige hjemmeside og lang af erfaring producerer de bedre og billigere charterrejser end mange af de store charterrejsebureauer.

www.primotours.dk