Virksomheden fra Ribe har valgt optimere deres fakturahåndtering med Palette fra Document People. Planet Huse som i høj grad er projektorienteret får afløftet data fra alle deres indkomne fakturaer og sendt dem i digitalt godkendelse. Palette som integreres til C5, holder styr på hvor fakturaerne skal hen udfra referencer og intelligente regler om hvem der må godkende hvad.

I økonomi afdelingen kan man hurtigt danne sig et overblik over, hvor i godkendelsesforløbet fakturaerne er og om brugeren har kommentarer til dem.

Rejseudlæg og kørsels afregning forventes også at kunne blive digitaliseret senere i projektet.

Se mere om automatisk fakturahåndtering her

 

Kort om Planet Huse A/S

Med 28 års erfaring fra mere end 15.000 kvalitets fritidshuse rundt om i det danske ferielandskab og i Europa, e et PLANET hus er skabt på baggrund af lange håndværksmæssige traditioner. Det betyder konkurrencedygtige priser og vigtigst af alt en høj og ensartet kvalitet. I Ribe ligger deres moderne fabriksanlæg på 8.500 kvadratmeter. Her fremstiller de fritidshuse som præfabrikerede elementer og komponenter med hjælp fra den nyeste teknologi.

Planet Huse er den virksomhed i branchen, der færdiggør mest på fabrikken.  Det betyder også, at husene bliver opført på exceptionel kort tid, som sikrer et tørt byggeri, sammenlignet med en byggeproces som udelukkende finder sted på byggepladsen.

www.planet-huse.dk