Med over 300 ansatte har Gazelle virksomheden rigeligt at se til. Derfor skal tiden ikke bruges på at lede efter fakturaer. Virksomheden som vækster betydeligt er meget fokuseret på optimering i administrationen, da det er med kunderne tiden skal bruges og giver værdi.

Derfor var det et naturligt at valg at kigge på at automatisere fakturahåndteringen, så samtlige fakturaer automatisk får afløftet relevant data og derved spare tastearbejdet væk. Med Palettes integration til C5 er det nemt at genfinde fakturaerne bagefter igen, så man hurtigt kan skabe sig et overblik.

Læs mere om fakturahåndtering her

 

Kort om Partneren

Den familieejet virksomhed blev grundlagt i 2001 og beskæftiger i dag mere end 300 medarbejdere.

De løser opgaver i hele landet for både små og store virksomheder inden for vidt forskellige brancher og levere rengøringsydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priserEkstra store rengøringsopgaver eller en specialopgaver såsom erhvervsrengøring, hotelrengøring, kontorrengøring eller trappevask, klarer de også.

Fleksibilitet er vigtig i samarbejdet mellem dem og vores kunderne. Fleksibilitet betyder ikke alene, at de rykker ud med kort varsel, hvis kunderne har behov for det, men også i den daglige service.

Læs mere om Partneren her