Med flere afdelinger og en stor mængde fakturaer er den manuelle godkendelseproces af fakturaer langsom og besværlig. Derfor vælger Meneta nu at automatisere og digitalisere deres fakturahåndtering med Palette. Dette overflødiggøre den manuelle ombæring af fakturaer samt behov for at rykke godkendere. Ikke flere fakturaer der tager for lang tid om at komme retur eller bliver væk. Når først fakturaer er i systemet er der fuldt styr på godkendelseflowet og overblikket er totalt.


Kort om Meneta

Meneta A/S er en virksomhed i Stige, som er specialiseret i at lave dele til bremser. Den startede tilbage i 1953. I dag er Meneta er den 5. største leverandør af bremsebagplader i Europa og der ruller årligt 60 millioner bagplader ud af fabrikken i Odense, som er stærkt automatiseret. Det betyder at Menetas bremsebagplader sidder på hver sjette bil i Europa. Konkurrenterne fra Øst får baghjul i mødet med Odensevirksomheden, som satser på kvalitet, leveringssikkerhed og kundeservice. Meneta befinder sig på et marked i hastig udvikling. 

Meneta har fra start valgt at satse på høj kvalitet, sikker levering og målrettet kundeservice understøttet af en effektiv IT-platform.

Læs mere om meneta her