Som projektorienteret virksomhed og et individuelt arkitekttegnet hus som skal bygges hver uge hele året rundt, havde KFS Boligbyg et stort behov for at kunne håndtere bilag til de enkelte projekter hurtigt og effektivt. Desuden havde de en lang række af kassebilag og rejseudlæg fra sælgere, og håndværkere, som der var et behov for at håndtere. Derfor valgte de også at inkludere vores Palette Expense rejseafregning. Målsætningen var at få frigivet maksimal tid til passionen – nemlig at bygge gode individuelle hjem til kunderne.

Se mere om fakturahåndtering her

 

Kort om KFS Boligbyg

KFS Boligbyg er en solid familieejet nordjysk byggevirksomhed fra 1983, hvor tillid, tryghed og kvalitet er blandt de nøgleord, der danner grundstammen for deres værdier. I dag beskæftiger de ca. 50 engagerede medarbejdere.

Med mere end 1100 villaer opført gennem tiden af vores kompetente arkitekter, rådgivere og håndværkere, har de stor erfaring og ekspertise inden for alle de mange arbejdsområder det kræves, for at levere et godt håndværk fra start til slut.  har Egen tegnestue med dygtige og kreative sagsarkitekter som sætter ønsker og behov i centrum levere professionel rådgivning hele vejen rundt om din nye bolig eller om-/tilbygning. Det betyder bl.a, at du som kunde hos KFS Boligbyg har en fast kontaktperson gennem hele byggeforløbet.

www.kfs.boligbyg.dk