Den projektorienteret ingeniørvirksomhed Ingeniørgruppen Varde A/S, skal fremover bruge DocuWare til at samle alt relevant information ét sted. Det kan være korrespondance, referater, bilag, udbud, beskrivelser, tegninger, billeder osv.

Ingeniørvirksomheder er typisk meget papirtunge og har store mængder dokumentation som skal gemmes i lang tid. DocuWare er perfekt at bruge til den dokumenthåndtering, således at informationen kan tilgåes på farten og e-mail korrespondance nemt kan gemmes direkte fra Outlook på projektet eller kunden.

Workflow delen er et kapitel for sig selv og kan bruges til godkendelser af referater, og automatisk påmindelser når der kommer nye dokumenter på projekter man er tilknyttet til avanceret eskalerings regler når man nærmer sig dealine på større projekter og f.eks mangler underskrift på vigtige dokumenter.

DocuWare bruges i dag af over 14.000 virksomheder. Læs mere om det her

 

Kort om Ingeniørgruppen Varde

De spænder bredt og tilbyder får værdifuld viden, erfaring, ressourcer og metoder. De tager ansvar for de fagområder, som vedrører projektet indenfor eks. byggeri, anlæg, forsyning, planlægning, konsulentydelser, totalrådgivning og bygherrerådgivning.

Den korte version er, at Varde-virksomheden startes i 1959 af ingeniør H.K. Lauridsen, som driver virksomheden til 1981, hvor medarbejdere overtager virksomheden. Navnet skiftes i 1986 til Ingeniørgruppen Varde, og i 2005 ekspanderes med afdelingen i Skjern. Ingeniørfirmaerne i Varde, Skjern og Vejen fusionerer i 2010 til ét selskab, som ejes og drives i dag samlet.

www.igv.dk