De mange fakturaer der dagligt kommer ind hos Holtec Automatic skal fremover behandles automatisk med Palette. Den projektorienteret virksomhed har valgt at matche deres indkøbsordrer automatisk efter fakturaerne har fået afløftet data og varerlinjer vha. Readsoft som også er en del af løsningen. Det betyder at kun de fakturaer der ikke stemmer, samt eventuelle omkostningsfakturaer skal behandles manuelt, dog stadig med en høj grad af intelligente forslag, såsom godkender og konteringsforslag.

Læs mere om automatisk fakturahåndtering her

 

Kort om Holtec Automatic A/S

Holtec Automatic A/S er leverandør af industriel automation, herunder styringer, software og komplette projekter. Opgaverne spænder vidt, fra mindre styringsopgaver til store komplekse automationsløsninger. Nogle eksempler kunne være servoløsninger med flere interpolerede akser, netværksapplikationer med transparens fra SCADA til yderste komponent, eller mere komplekse løsninger, hvori der indgår robotter og visionsystemer.

Grundlagt i 1988 og består i dag af 80 medarbejder strategisk repræsenteret i Hobro, Herning, Lem, Esbjerg, Sønderborg & Svendborg, Derudover har virksomheden egen tavleproduktion i Kroatien.

www.holtec.dk