Fleggaard Leasing har valgt DocuWare som deres løsning til styre deres interne arbejdsprocesser. DocuWare skal bruges til at optimere og standardisere de interne arbejdsprocesser i forbindelse med leasing af biler. Fleggaard Leasing lagde vægt på brugervenlighed og fleksibilitet i deres fremtidige ECM system.

Sikkerhed vægtede ekstra højt pga. Fleggard Leasing behandler personfølsomme oplysninger. DocuWare kunne opfylde alle disse krav.

Se mere om DocuWare her

 

Kort om Fleggaard Leasing:

Hos Fleggaard Leasing er der højt til loftet, og har en  stærk koncern i ryggen i form af Fleggaard Holding A/S. Med sine ca. 1.800 medarbejdere og en årlig omsætning over 6 mia. kroner er Fleggaard Holding én af Danmarks største familieejede koncerner.

Egentlig startede Fleggaard Leasing A/S med at forsyne koncernens egne medarbejdere med leasingbiler, men i 2006 kom de på alles læber med vores nye koncept til privatleasing.

I dag er de et leasingselskab, der er helt uafhængig af banksektoren, der bliver valgt som leasingpartner igen og igen, fordi de har den mest omfattende produktpalette og fleksible løsninger, der kan tilpasses ethvert behov.

De har allerede over 9.000 biler kørende på de danske veje, og flere kommer til hver dag.

www.fleggaard-leasing.dk