Med mange lokationer og med store planlagte investeringer i udvidelse af havnens faciliteter, var der behov for et system til at kunne håndtere indkøb og kreditorfakturaer hurtigt, sikkert og effektivt. Det gennemarbejdede og standardiserede Palette system blev valgt fordi det både kunne tilbyde en indkøbsportal, som kan tilgås af alle roller med indkøbsbehov, og fordi der i indkøbsportalen indgår et Capex modul som giver adgang til at lave godkendt “budget-indkøb”.

Læs mere om fakturahåndtering og indkøbsmodulet her

 

Kort om Aalborg Havn

”Danmarks bedst planlagte havneområde” er beliggende udenfor byen på de åbne vidder og næsten 100 virksomheder har allerede etableret sig i det attraktive område.
Aalborg Havn er et aktivt led i den enkelte havnekundes logistikkæde; et knudepunkt for alle typer gods og alle former for transport med skib, lastvogn og jernbane og er i dag Danmarks 5. største havnesystem målt på samlet godsmængde.

Aalborg Havn er samtidig  Grøndlands eneste basishavn i Europa – med ugentlig forbindelse til og fra Grønland. Containerterminalen på Aalborg Havn har kapacitet til håndtering af 100.000 containere årligt. Fra den specielle projektkaj udskibes løbende offshoreinstallationer og vindmøller, håndteret af alle former for materiel.

aalborghavn.dk