Esbjergs superligahold har valgt at sætte fart på deres behandling af fakturaer med Palette. EfB modtager 4-5.000 fakturaer pr. år og disse skal godkendes af rigtigt mange brugere på en masse forskellige lokationer. Det betød at behandling var langsomlig og besværlig, samt man manglede et overblik. Alt dette kan Palette fra Document People løse! Med uendelig antal brugere standard har alle godkenderne mulighed for at godkende fakturaer ligegyldigt hvor de er, via deres computer eller deres mobil.

EfB har også valgt kontakt modulet til Palette for at automatisere alle fakturaer der vedrører kontrakter så de automatisk blive behandlet og godkendt i systemet. Modulet advisere også brugeren inden kontrakten udløber. så man kan stilling til en evt. automatisk forlængelse.

Se mere om automatisk fakturahåndtering her

 

Kort om EfB:

Esbjerg forenede Boldklubber er en af Danmarks mest traditionsrige klubber med fem gange guld og tre pokaltitler siden stiftelsen i 1924. Dertil kommer yderligere seks sæt medaljer og seks tabte pokalfinaler, lige som klubben har fostret et væld af landsholdsspillere.

EfB Elite A/S’s (EfB) hovedaktivitet er professionel fodboldvirksomhed. Aktiviteten omfatter sportslige aktiviteter i form af deltagelse i turneringer, der er udskrevet af Dansk Boldspil-Union og UEFA, samt relaterede kommercielle aktiviteter omfattende salg af sponsorater, indtægter ved kampafvikling, tv-eksponering samt møde-, kursus- og konferenceaktiviteter mm. i Blue Water Arena’s lokaler. EfB beskæftigere i dag mere end 150 ansatte.

efb.dk