Duelco A/S har valgt vores Palette produkt til at automatisere deres fakturahåndtering. Duelco A/S kører i dag med indkøbsordrer i deres Navision. Derfor har de valgt automatisk indkøbsordrermatch på linjeniveau og på den måde kunne automatisk behandle alle fakturaer der stemmer med indkøbsordren. Fakturaerne får afløftet alt relevant data, helt ned varelinjeniveau, som så efterfølgende bruges til automatisk matchning og behandling.

Se mere om Palette her

 

Kort om Duelco A/S

Duelco A/S er et handels- og ingeniørselskab med over 40 års erfaring indenfor udvikling, salg samt distribuering af el- og automationsudstyr løsninger.
Grundlagt 1974 og konstant fokus på at levere service, produkter og tekniske special- løsninger af den højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik, nytænkning og ærlighed sikrer de at kunderne møder en excellent samarbejdspartner.

Denne vision betyder at Duelco som er en dynamisk virksomhed i en sund udvikling, der blandt andet har resulteret i dagbladet Børsens Gazellepris samt AAA-kreditvurdering fra D&B.

www.duelco.dk