Den verdensomspændende virksomhed Dinex er langt fremme når det kommer til automationen i produktionen og nu er turen kommet til deres fakturaer. Med indkøbsordrer som bliver styret i deres XAL skal Palette automatisk matche og godkende de fakturaer der passer sammen med indkøbsordren. På den måde skal man fremover kun forholde sig til afvigelser, og derved spare tid som kan bruges på andre vigtige opgaver.

Til at starte med er planen at Danmark, Tyskland, Finland, Letland og USA skal til at bruge Palette

 

Læs mere om indkøbsordrematch her


Kort om Dinex

Dinex blev grundlagt i 1982 af Grethe og Jørgen Dinesen. Torben Dinesen blev i år 2000 administrerende direktør og 2011, hovedaktionær i Dinex Koncernen.

Hovedkontoret ligger i Danmark, men Dinex opererer i dag gennem 20 virksomheder verden over og beskæftiger over 1200 medarbejdere. Dinex koncernen har produktion og salg i 16 forskellige lande herunder i Danmark, Tyskland, England, Tyrkiet, Finland, , Letland, USA, Kina, Rusland, og Brasilien. Derudover har Dinex Koncernen salgsselskaber i Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland, Storbritannien, Polen og Serbien.
Dinex Koncernen er en af verdens førende producenter af udstødningsprodukter og emissionssystemer til industrien for tunge køretøjer og dieselmotorer.

Den voksende portefølje har mere end 20.000 varenumre og komplette systemer repræsenterer alt fra rør, lyddæmpere, spændebånd, isoleringer og efterbehandlingsprodukter som katalysatorer og partikelfiltre.

Dinex er den eneste producent af udstødningsprodukter og emissionssystemer i verden der har teknologien og produktionsplatformen til udvikling af egne substrater og coatings.

Læs mere om Dinex her