Vi håndterer nu dagligt mere end 200 regnskaber og vores 4400 brugere behandler op imod en million fakturaer på vores platform. Vi samler både på store og små kunder, og vi går højt op i at levere det aller-bedste service niveau. De fleste kender en eller flere af vores kunder, og vi har i de 3 år tegnet kontrakt med Landbrug & Fødevarer, Primo Tours, ABC Lavpris, Det falige Hus, Nanna XL samt Superliga klubberne Sønderjyske, EFB og OB.

Hos Document People leverer og installerer vi Faktura automationsløsninger baseret på Palette – med vores hostede løsninger skal der muligvis slet ikke installeres noget hos vores kunder. Nogle økonomisystemer kræver et plugin, der kan indlæse de godkendte fakturaer. Vi har bred erfaring med forskellige økonomisystemer, og har ofte hjulpet vores kunders ERP konsulenter med at lave en skræddersyet løsning. I dag har vi kunder som kører med Navision, C5, SAP, XAL, Schilliing, Maconomy, AX, iScala, e-conomic, ProInfo, Winkompas, M3, Tailormade, J. D. Edwards og Visma. Til Palette findes der en lang række yderligere systemer klar vi kan integrere til – og hvis det ikke er muligt at integrere til vores kunder, har vi også en slutløsning klar, som gør det nemt at bogføre fakturaen og opdatere bilagsnummeret i Palette-systemet.

Går I selv med tanker om at effektivisere, så lad os præsentere vores løsning med det bedste fakturahåndteringssoftware på markedet. Med vores hostede løsning er vi meget konkurrencedygtige på prisen, og da vi arbejder i standardiserede løsninger har vi en striks og gennemprøvet proces for installation, test og idriftsættelse.