I forbindelse med den nye EU persondataforordning har Bagsværd kostskole valgt at bruge DocuWare Cloud til at opbevare og holde styre deres dokumenter. Deres dokumenter kan indeholde personfølsomme oplysninger, da det drejer som om elever, derfor er det vigtigt at de opbevares sikkert og på godkendte servere i EU. Alt dette og mere opfylder DocuWare Cloud, som er godkendt og certificeret i tyskland, hvis lovgivning er endnu strammere end den nye EU persondataforordning.

Opsætningen og administrationen er nem med den grafiske brugerflade, og med cloud versionen er der ubegrænset antal brugere så alle lærere kan bruge systemet, alle steder fra blot så længe der er adgang til internettet.

Læs mere om DocuWare her

 

Kort om Bagsværd kostskole

Bagsværd Kostskole og Gymnasium (typisk omtalt som BK) er en en udviklingsorienteret og traditionsrig skole grundlagt i 1908 beliggende i Bagsværd. I 2015 havde indskrevet 750 elever i grundskolen, mens der var 173 gymnasieelever (pr. oktober 2011), har til huse på Aldershvilevej ved Bagsværd Station.

I takt med den globale udvikling tilbyder de en dansk uddannelse med et internationalt præg. Udgangspunkt er, at i en verden i rivende udvikling er det vigtigt at kende sine rødder.

Elever, der vælger en uddannelse hos Bagsværd Kostskole, siger ja til seriøsitet, individuel talentudvikling og faglighed. Visionen er intet mindre end i fællesskab at skabe verdens bedste skole.

www.bagkost.dk