Ancotrans (som de hedder på deres lastbiler) har i flere år haft elektronisk fakturahåndtering, og med 6 afdelinger fordelt i Danmark, Sverige og Tyskland, har det givet dem store fordele at kunne arbejde digitalt. Men ønsket om at kunne effektivisere fakturabehandlingen yderligere, ved at automatisere alle fakturaer som kunne matches mod indgåede kontrakter, førte til en udskiftning af deres gamle system, til vores hostede Palette. Driftomkostningen ved Palette var i øvrigt ikke dyrere end deres tidligere mere manuelle løsning.

 

Kort om Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS

Vognmandsforretning i 3 århundreder og 5 generationer,  grundlagt af Anders Nielsen i København i 1882. Firmaet er i dag et aktieselskab ejet af Anne Kathrine og Henrik Steenbjerge, 5. og 4. generation og direkte efterkommere af Anders Nielsen. 
Siden 1970’erne har transport af alle former for skibscontainere været hovedaktiviteten. Med kontorer i København, Aarhus, Hamburg , Gøteborg og Örebro og transporterer alle former for containere til og fra alle de vigtigste havne og terminaler i såvel Danmark, Tyskland og Sverige samt det øvrige Europa.

Med ca. 450 biler og 1100 chassiser i daglig rotation i et område dækkende Tyskland, Sverige og Danmark og siger de aldrig nej til en kørsel.

www.ancotrans.dk